ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

GCH GROUP


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

H GCH Group διαθέτει εξειδικευμένους συνεργάτες οι οποίοι ύστερα από προγραμματισμένη συνάντηση ενημερώνουν και λύνουν όλες τις απορίες του δυνητικού πελάτη σχετικά με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου.Επίσης παρουσιάζουν την λύση σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

DATA ENTRY

H GCH Group έχει την υποδομή να υποστηρίξει την διεκπεραίωση των αιτήσεων των πελατών της (data entry) σύμφωνα με τους κανονισμούς του GDPR

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

H GCH Group και το εξειδικευμένο προσωπικό της, παρέχει συνεχή εξυπηρέτηση στον πελάτη.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ BENEFITS

H GCH Group έχει στόχο την ανάπτυξη και την διατήρηση μακροχρόνιων συνεργασιών με τον πελάτη. Γίνεται συνεχής ενημέρωση προς τον πελάτη για νέες συμφέρουσες προσφορές και επιπλέον προνόμια που δικαιούται.

EXTRA BENEFITS

EXTRA BENEFITS

Αλλάξτε πάροχο ενέργειας στο σπίτι και επωφεληθείτε από τα επιπλέον προνόμια που προσφέρει η GchGroup στις οικιακές παροχές σας.* Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την ειδική προσφορά.

 * Η προσφορά ισχύει εώς 30/06/2021

SHELL SMART CLUB

Κερδίζετε  ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ Shell αξίας 25€ με κάθε νέα σύνδεση ρεύματος  ή φυσικού αερίου, έως και 5000 πόντους στο Shell Smart Club με κάθε σύνδεση στην nrg και επιπλέον πόντους Smart κάθε μήνα, με την εξόφληση του λογαριασμού σας!

* Η προσφορά ισχύει εώς 30/06/2021

Electricity 4Uni

Γιατί με κάθε νέα σύνδεση με την προωθητική ενέργεια Electricity 4Uni, κερδίζετε Δωροκάρτα ΙΚΕΑ αξίας 50€ για εξαργύρωση στο e-shop ikea.gr! Επιπλέον, κερδίζετε και 1.000 πόντους Smart για εξαργύρωση σε χιλιάδες προϊόντα στο allsmart.gr

* Η προσφορά ισχύει εώς 30/06/2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


ΡΕΥΜΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Προγράμματα ρεύματος για την επιχείρηση

ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Προγράμματα ρεύματος για το σπίτι και τους κοινόχρηστους χώρους

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

NRG TOTAL

Συνδυάστε ρεύμα και φυσικό αέριο και κερδίστε επιπλέον έκπτωση στο φυσικό αέριο. Η προσφορά ισχύει για επαγγελματικές, οικιακές και κοινόχρηστες παροχές.

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ


συχνες ερωτησεις


Κατεβάστε τα έγγραφα προς υπογραφή εδώ

Κάνετε άμεσα την αίτησή σας!

Μην χάνετε χρόνο!
Στείλτε μας ΕΔΩ τα απαραίτητα δικαιολογητικά και εμείς θα καταχωρήσουμε άμεσα την αίτησή σας!

Επικοινωνία

Λ. Αλεξάνδρας 58 & Πλαπούτα 45

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ